Nici un produs
Produsul a fost adăugat cu succes.
0 articole în coșul dvs. 1 articol în coșul dvs.
Categorii
Categoriile blogului
Odiseea vinului (24)
Povestea vinului este precum una dintre multele povești ale Scheherazadei. Pe masură ce afli despre soiuri, vrei s [...]Ocolul pământului în 80 de vinuri (7)
Împreună aflăm despre vinurile din întreaga lume, de la cele servite la mesele sofisticate din restaurantele de top [...]
Search on blog
Cuvee Dolette
- Scrieţi un review
BENEFICII: Cumpărând acest produs vei acumula 0,45 lei / produs, în contul tău, secțiunea "Recompensele mele", prin programul nostru de loialitate. Coșul tău, așa cum arată acum, va acumula 0,45 lei care se cumulează cu celelalte recompense din cumpărături și poți să-i folosești la următoarea cumpărătură.
BENEFICII: Cumpărând acest produs vei acumula 0,45 lei / produs, în contul tău, secțiunea "Recompensele mele", prin programul nostru de loialitate. Coșul tău, așa cum arată acum, va acumula 0,45 lei care se cumulează cu celelalte recompense din cumpărături și poți să-i folosești la următoarea cumpărătură.
Tara: România
Regiune: Dealu Mare
Clasificare: DOC-CMD
Soi strugure: CUPAJ DIN DIVERSE SOIURI DE BUSUIOACA
Culoare: Rose
Vol. alc.: 13%
Recolta: 2014
Caracter: sec
Producator: Domeniile Tohani
Volum: 0,75 l
Un vin frumos şi curat ca povestea marii iubiri dintre o fată din popor şi un vlăstar regal, aşa cum s-a întâmplat ea demult, la Tohani, între Prinţul Nicolae de România şi Ioana Dolette. Din dragostea lor seducătoare s-a născut acest Cuvee din soiuri de Busuioacă, pasional şi complex, cu gust de voie bună şi arome de altădată!
Mai multe informatii
Soi: Cupaj din diverse soiuri de busuioaca.
Note de degustare: O culoare tipică pentru o Busuioacă răcoritoare – rose pal. Prima impresie olfactivă ne aduce note de busuioc ușor uscat, de trandafiri roșii de vară, senzații de fructe roșii coapte și zemoase. în gură îl descoperim tonic, răcoros, cu o dulceața ce-i da notă de eleganță, dulceața de trandafiri, de zmeură și fructele roșii suculente, cu o tușă de vanilie se definesc în gustul complex, dar delicat, un post gust lung.
Proces de vinificatie: Strugurii sunt culeși manual in ladite, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri durează 2 - 3 zile.Fermentația alcoolica este controlata la 13 -14 °C între 10 - 15 zile prin adăugare de drojdii selectionate.
Recomandare de servire: 8 - 10 grade Celsius. Asocieri culinare: salate ușoare de vară, fructe de mare, pește roșu sau desert cu fructe.
Review-uri
Pune o intrebare
NU necesita inregistrare!
Daca intrebarea ta nu are raspuns aici, foloseste formularul de mai jos pentru a intreba ceva in legatura cu acest produs