Acest site foloseste "cookies" pentru a va imbunatati si personaliza experienta de navigare. Acest lucru presupune inclusiv salvarea istoricului de navigare in calculatorul dumneavoastra. Puteti oricand renunta sau reseta cookies, din setarile browserului dvs.
Prin continuarea navigarii, va dati acordul pentru folosirea "cookies". Pentru mai multe detalii, consultati "Politica de confidentialitate".

Vinificatie: Strugurii sunt culeși manual, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri durează intre 5 și 8 zile, la temperatura controlată de 16 °C. Fermenta ția alcoolica (100% prin adăugare de drojdii selectionate, enzime si activatori) este controlata la 26-28 °C între 8-10 zile. Maturare la barrique in al 2-lea an de folosire timp de 2 ani, invechire in sticla 1 an.

Temperatura de servire: 16-18 °C.

Asocieri culinare: O imperechere reusita cu pulpe de rata sau cotlete de berbecut cu piure de cartofi cu ulei de trufe. La fel de bine poate si alturat unui platou de branzeturi maturate sau unui desert cu ciocolata neagra.

 

 

VLRDT050

Tara
România
Regiune
Dealu Mare
Culoare
Rosu
Clasificare
DOC-CMD
Soi strugure
Feteasca Neagra
Recolta
2015
Caracter
sec
Volum (litri)
0,75 l
Vol. alc.
13.8%

Pune o intrebare

NU necesita inregistrare!

Daca intrebarea ta nu are raspuns aici, foloseste formularul de mai jos pentru a intreba ceva in legatura cu acest produs.

(optional)
*(Solicitare de notificare cand raspunsul va fi disponibil)

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

Articole similare de pe blog

chat Comentarii (4)