Acest site foloseste \"cookies\" pentru a va imbunatati si personaliza experienta de navigare. Acest lucru presupune inclusiv salvarea istoricului de navigare in calculatorul dumneavoastra. Puteti oricand renunta sau reseta cookies, din setarile browserului dvs.
Prin continuarea navigarii, va dati acordul pentru folosirea \"cookies\". Pentru mai multe detalii, consultati "Politica de confidentialitate".

Disponibil doar online

Faurar Rosu de Ceptura

BENEFICII: Cumpărând acest produs vei acumula 0,25 lei / produs, în contul tău, secțiunea "Recompensele mele", prin programul nostru de loialitate. Coșul tău, așa cum arată acum, va acumula 0,25 lei care se cumulează cu celelalte recompense din cumpărături și poți să-i folosești la următoarea cumpărătură.


25,00 lei

Acest produs nu este vandut individual. Trebuie sa selectati cel putin 6 bucati pentru acest produs.

În stoc

BENEFICII: Cumpărând acest produs vei acumula 0,25 lei / produs, în contul tău, secțiunea "Recompensele mele", prin programul nostru de loialitate. Coșul tău, așa cum arată acum, va acumula 0,25 lei care se cumulează cu celelalte recompense din cumpărături și poți să-i folosești la următoarea cumpărătură.


Tara: România

Regiune: Dealu Mare

Clasificare: DOC

Soi strugure: Merlot, Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra

Culoare: Rosu

Vol. alc.: 14.5%

Recolta: Non Vintage

Caracter: sec

Producator: Davino

Volum: 0,75 l

Vinul este realizat prin asamblarea soiurilor merlot, cabernet sauvignon si feteasca neagra, in Podgoria Ceptura.

BENEFICII: Cumpărând acest produs vei acumula 0,25 lei / produs, în contul tău, secțiunea "Recompensele mele", prin programul nostru de loialitate. Coșul tău, așa cum arată acum, va acumula 0,25 lei care se cumulează cu celelalte recompense din cumpărături și poți să-i folosești la următoarea cumpărătură.


Mai multe informatii

Soiurile au fost vinificate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare pe bostina in vase de inox de 150hl la 24-26 grade Celsius , timp de 12 zile la Merlot si 16 zile la Cabernet Sauvignon.Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica.

50% maturat timp de 6 luni in baric de stejar romanesc la al doilea ciclu de utilizare.Asamblat si maturat in vase de inox inca 8 luni.

Are un miros  caracteristic soiurilor,persistent,usor condimentat,note de fructe uscate si miez de nuca.

Amplu si ferm, echilibrat si armonios structurat, final persistent cu tanini elaborati.

Asociere culinara : paste, carne de miel, carne de vita impanata, branzeturi uscate mediu imbatranite.

Review-uri

Scrieţi un review

Faurar Rosu de Ceptura

Faurar Rosu de Ceptura

Vinul este realizat prin asamblarea soiurilor merlot, cabernet sauvignon si feteasca neagra, in Podgoria Ceptura.

Scrieţi un review

Pune o intrebare

NU necesita inregistrare!

Daca intrebarea ta nu are raspuns aici, foloseste formularul de mai jos pentru a intreba ceva in legatura cu acest produs

(optional)
*(Solicitare de notificare cand raspunsul va fi disponibil)

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 produs(e) din aceeași categorie:

librariadevinuri