Acest site foloseste "cookies" pentru a va imbunatati si personaliza experienta de navigare. Acest lucru presupune inclusiv salvarea istoricului de navigare in calculatorul dumneavoastra. Puteti oricand renunta sau reseta cookies, din setarile browserului dvs.
Prin continuarea navigarii, va dati acordul pentru folosirea "cookies". Pentru mai multe detalii, consultati "Politica de confidentialitate".

Soi CUPAJ DIN SAUVIGNON BLANC, RIESLING ITALICO, FETEASCA ALBA si TAMAIOASA ROMANEASCA

Note de degustare: Gălbui cu reflexe aurii, culoarea tipică a unui vin alb de mare clasă. La turnarea în pahar îi descoperim prospețimea și aliura zveltă, așa cum stă bine unui vin alb tânăr. Asamblaj de patru soiuri, complex și răcoros. Calea este deschisă de notele de flori albe dulci și miere ale Tămaioasei urmat florile de primăvară ale Sauvignonului Blanc, apoi vine mărul verde proaspăt cules din livadă al Rieslingului. Finalul este invăluit în notele câmpenești, rustice de flori și zarzăre coapte de Fetască Albă. Gustativ notele celor 4 soiuri se regăsesc lăsand o senzație suculentă, răcoritoare și tonică. Post gust mediu spre lung.

Proces de vinificatie: Strugurii sunt culeși manual in ladite, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri durează intre 1 -2 zile.Fermentația alcoolica este controlata la 13 -14 °C între 10 - 15 zile, prin adăugare de drojdii selectionate.

Recomandare de servire: 9 - 12 grade Celsius. Asocieri culinare: specialități din pește, salate de vară sau prosciutto cu pepene galben.

VLRDT051

Tara
România
Regiune
Dealu Mare
Culoare
Alb
Clasificare
DOC-CMD
Soi strugure
Cupaj
Caracter
sec
Volum (litri)
0,75 l
Vol. alc.
13%

Pune o intrebare

NU necesita inregistrare!

Daca intrebarea ta nu are raspuns aici, foloseste formularul de mai jos pentru a intreba ceva in legatura cu acest produs.

(optional)
*(Solicitare de notificare cand raspunsul va fi disponibil)

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

Articole similare de pe blog

chat Comentarii (0)