Acest site foloseste \"cookies\" pentru a imbunatati experienta de navigare. Prin continuarea navigarii, va dati acordul pentru folosirea \"cookies\".

Disponibil doar online

Truffle-A Culinary Obsession

270,00 lei

In stoc

ISBN: 9783899853070

Limba: Engleza

Editura: Feierabend Verlag OHG

Format: Hard Cover

Dimensiuni: 37.4 x 29 x 3.8 cm

An aparitie: 2005

Trufele au inlocuit sofranul ca cel mai apreciat element culinar. Cunoscatorii platesc pana la $500 pe livra pentru aceasta delicatesa.

Cumpărând acest produs vei acumula 2,70 lei în contul tău, secțiunea "Recompensele mele", prin programul nostru de loialitate. Acești 2,70 lei se cumulează cu celelalte recompense din cumpărături și poți să-i folosești la următoarea cumpărătură.


Mai multe informatii

In aceasta carte, star chef Patrik Jaros poarta citittorii intr-o vanatoare de comori si ii initiaza in prepararea acestei delicatese. Cu un format mare, pe 260 de pagini, aroma trufelor albe si negre, confera un aer de exclusivitate fiecarui preparat din meniu. O calatorie impecabila prin lumea trufelor, inspirata de preparatele fotografiate profesionist.

Review-uri

Scrieţi un review

Truffle-A Culinary Obsession

Truffle-A Culinary Obsession

Trufele au inlocuit sofranul ca cel mai apreciat element culinar. Cunoscatorii platesc pana la $500 pe livra pentru aceasta delicatesa.

Scrieţi un review

Pune o intrebare

NU necesita inregistrare!

Daca intrebarea ta nu are raspuns aici, foloseste formularul de mai jos pentru a intreba ceva in legatura cu acest produs

(optional)
*(Solicitare de notificare cand raspunsul va fi disponibil)

Accesorii

28 produs(e) din aceeași categorie:

librariadevinuri